> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu
< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara
< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka
< 45 min
4,7
Rajská polévka
< 20 min
4,5
Špagety aglio e olio
< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka
< 60 min
4,8
Gnocchi se špenátem
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
< 60 min
4,4
Minestrone
< 30 min
4,7
Špenátová polévka
< 60 min
4,2
Dýňové rizoto
> 120 min
3,8
Italské tiramisu
< 30 min
4,4
Houbové rizoto
< 30 min
4,4
Bruschetta
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 15 min
4,1
Cuketová pomazánka
< 90 min
4,3
Jablečný koláč s mascarpone
> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept
< 30 min
4,3
Cuketová omáčka na těstoviny
< 25 min
4,1
Těstovinový salát s kuřetem
< 10 min
4,0
Těsto na pizzu bez droždí
< 60 min
4,2
Tradiční italské lasagne s červeným vínem
< 60 min
4,0
Tiramisu poháry bez vajec
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem