Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vánoční kapřík dle paní Vlasty

Popis receptu: 
To nejlepší co Vás může potkat, směs lahodné chuti,která se Vám rozplývá na jazýčku. Rybyčka ,která chutná všem našim přátelům a hlavně nám .Pečený kapřík na kapari se smetanovou omáčkou zakápnutý citronem
Autor: Vlasta Kutinová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    ryba o velikosti cca 3 kg, sůl, kmín, kapari,máslo - tekutá Rama, šlehačka 200ml citron i citronová šťáva zelená petrželka - nať

Příprava jídla

Vykuchanou rybu omyjeme, rozpůlíme ponecháme v kůži , kdo nemá kůži rád stáhne si jí naporcujeme na jednotlivé dílky cca 5-6cm. Kapříka osolíme ,pokmínujeme celým kmínem nasekáme na drobno 3 PL naložených kaparů polijeme tekutou Ramou, kdo nemá rád může použít 1/4 másla, malinko podlejeme asi 1dcl vody a dáme péci nejlépe v římském hrnci. Když je kapřík téměž zlatavý nalejeme šlehačku a dáme cca na 5 min zpět do trouby zatáhnout. Podáváme s bramborovým salátem, nebo jen s bramborami Dozdobíme plátky citronu pokapeme citr. šťávou a přizdobíme zelenou petrželkou Jedinečná chuť
REKLAMA

Přidat komentář