Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kravince

Popis receptu: 
Dobrá obměna kynutých plněných buchet - netradičně
Autor: Leona Sodomková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    50 dkg polohrubé mouky (i více) Krém: ? l mléka 8 dkg moučkového cukru 2 vanilkové cukry 8 dkg Hery 1 vanilkový pudink 1 vejce 1 tvaroh 5 dkg droždí 15 dkg moučkového cukru 4 dl teplého mléka 12 dkg másla špetka soli 1 PL rumu Drobenka: 2 PL mouky 2 PL cukru 2 PL tuku mletá skořice

Příprava jídla

Z mléka, trochy cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Zpracujeme těsto z mouky, cukru, hery, vejce,soli a kvásku. Necháme asi hodinu kynout. Lžící namočenou ve vlažné vodě vykrajujeme kousky těsta a klademe na vymazaný plech. Na plechu necháme 10 minut dokynout, pomažeme vajíčkem a posypeme drobenkou.Upečeme. Vychladlé rozkrojíme a plníme krémem. Na krém uvaříme pudink z mléka, vanilkových cukrů a pudinku, necháme vychladnout. Utřeme tvaroh, cukr a máslo a vmícháme studený pudink, můžeme dochutit rumem.
REKLAMA

Přidat komentář