Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Rizoto
Rizoto


< 60 min
0,0 (0x)

Nakrájím cibuli a česnek, nechám na pánvičce zesklovatět. Přidám nakrájené maso z obou konzerv a osmahnu. Mezi tím si uvařím rýži. Uvařenou rýži smíchám v zapékací míse s masem a přidám mraženou zeleninu. Opět promíchám a dám do trouby zapéct. Zapečení trvá asi tak 30 min. Mezi tím to tak dvakrát promíchám. Rizoto je hotové když je zelenina měkká a na povrchu se rizoto pěkně opečené. Na talíři můžem posypat strouhaným sýrem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu