Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto

Popis receptu: 
Jednoduché a rychlé
Autor: Hana Kousalova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Cibule, česnek, 1 vepřová a 1 hovězí konzerva, rýže cca 400 g, mzažená zelenina

Příprava jídla

Nakrájím cibuli a česnek, nechám na pánvičce zesklovatět. Přidám nakrájené maso z obou konzerv a osmahnu. Mezi tím si uvařím rýži. Uvařenou rýži smíchám v zapékací míse s masem a přidám mraženou zeleninu. Opět promíchám a dám do trouby zapéct. Zapečení trvá asi tak 30 min. Mezi tím to tak dvakrát promíchám. Rizoto je hotové když je zelenina měkká a na povrchu se rizoto pěkně opečené. Na talíři můžem posypat strouhaným sýrem.
REKLAMA

Přidat komentář