Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Krůtí steak po Provensalsku

Popis receptu: 
Překvapte svého partnera :-).
Autor: Tamara Furmaňská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Krůtí prsa, 2 menší rajčata, 2 dc bílého vína, 2 vejce, sůl, provensálské koření, bazalka. Příloha - čerstvá rozpočená bageta nebo krokety.

Příprava jídla

Na jedné pánvi na oleji připravte 2 středně velká krůtí prsa. Současně na druhé pánvi na oleji a bílém víně decentně ogrilujte na půlky rozkrájená rajčata (na pánev položená rozkrojenou částí) a zvrchu je propíchněte vidličkou, aby z nich vytekla šťáva, podusejte na víně, přidejte vajíčka a vše usmažte, nakonec přidejte prvensálské koření.
REKLAMA

Přidat komentář