Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Ostro kysela krevetova polevka

Popis receptu: 
Vyborna polevka podle Gordona Ramsayho
Autor: Veronika Fasinova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    800ml kureciho vyvaru, 1-2 velke cervene chilli papricky, 3cm kousek zazvoru, oloupany 2 stonky citronove travy, 4 lzicky rybi omacky, 3-4 lzicky limetkove stavy, 1 lzicka praskoveho cukru, cerstve namlety cerny pepr, 100g shiitake hub, pokrajene, 250g syrovych opracovanych krevet, trocha cerstveho koriandru

Příprava jídla

1. Kureci vyvar privedeme k varu. Podelne rozkrojime chilli papricky na poloviny, nakrajime zazvor a citronovou travu a spolu s limetkovou stavou, rybi omackou, cukrem pridame do vyvaru. Okorenime peprem. Zamichame a nechame par minut povarit, az se vyvar provoni. 2. Scedime vyvar a prelijeme ho zpet do hrnce. Pridame houby a krevety a varime dalsi 2 az 3 minuty az jsou krevety uvareny. Ochutname a dokorenime dle libosti. 3. Nakrajime koriandr a pridame ho do polevky.
REKLAMA

Přidat komentář