Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
špagety s rajčatovo-smetanovou omáčkou
špagety s rajčatovo-smetanovou omáčkou


< 30 min
0,0 (0x)

Nejprve osolíme a opepříme maso a poté osmažíme na oleji. Hotové maso vyjmeme a dáme stranou. V kastrůlku na troše oleje zesklovatíme na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme česnek (pozor aby neztmavl), přidáme protlak, oregano, bazalku a vše 10 minut při nízké teplotě necháme vařit. Je nutné často míchat, pokud by se připalovalo, přidejte trošku vody. Pokud je protlak moc kyselý přidejte cukr. Čas vaření je nutno dodržet, protože jinak vám protlak nezkaramelizuje! Po uplynutí času odstavte z plotny a po částech vmíchávejte smetanu. Omáčky by měla mít lehce oranžovou barvu. Smetanu tam nedávejte celou, mělo by to ještě chutnat po protlaku. Vmíchejte maso. Podávejte se špagetami nebo jiným druhem těstovin a strouhaným sýrem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu