Všechny suroviny smísíme dohromady, máslo by mělo být změklé a bílek přidáváme celý, nešleháme z něj sníh. Vyhněteme těsto a dáme jej na chvíli odpočinout do lednice. Poté si vyválíme hrubší plát a vykrajujeme tvary dle potřeby a nálady. Poté je můžeme libovolně dozdobit čokoládou. Dá se samozřejmě použít i k lepení na jiné druhy cukroví např. linecké a nebo jen tak do marcipánu obalit 2 piškoty slepené marmeládou, vytvořit takovou kuličku a tu pak vyválet v klasickém kakau:) Možností je spousta, tak s chutí do toho:) P.S. Kdo chce, může marcipán klidně tlačit do formiček vysypaných moučkovým cukrem, ale je to šílená mravenčí práce, proto doporučuji klasické vykrajování:)
Suroviny
Porce
30
Suroviny
Porce
30