Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Francouzské preclíky
Francouzské preclíky


> 60 min
0,0 (0x)

Mouku smícháme se sušeným droždím. Přidáme cukr, vodu a sůl a vše zpracujeme na hladké a vláčné těsto Necháme přikryté kynout 40 min. Potom vytvarujeme preclíny a na plechu s papírem nechte kynout dalších 20 min. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Preclíky potřeme žloutkem se sojovou omáčkou a pečeme 20 min ve spodní poloze. Poté necháme ve vypnuté troubě ještě několik minut dosušit. Před pečením možno sypat solí, sezam. semínkem nebo mákem. Do těsta není nutno zapracovat všechnu mouku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu