Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto z masa

Popis receptu: 
od Gorana
Autor: Jana Samsa
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 kg masa, 1 kg cibule, sůl, koření, sáček strouhaného parmazánu, vývar, rýže, petržel, máslo

Příprava jídla

1 kg cibule nakrájíme na kostičky, osmažíme na oleji, když trochu změkne, posolíme - pustí šťávu. Přidáme na kostky nakrájené maso,osmažíme, podlijeme vývarem a dusíme. Přidáme podle chuti koření a rajč. protlak a dusíme, dokud maso není skoro měkké. Pak přidáme sáček parmazánu, promícháme, podlijeme vývarem a přidáme propláchnutou rýži. Dusíme doměkka, vývarem regulujeme hustotu. Nakonec přidáme petržel a kousek másla, dál nevaříme.
REKLAMA

Přidat komentář