Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Boloňská omáčka
Boloňská omáčka


> 60 min
0,0 (0x)

V pánvi či hrnci s těžkým dnem rozehřejeme olej s máslem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, celer, mrkev a česnek a vše dozlatova osmažíme. Přidáme maso a slaninu a vše osmažíme při vysoké teplotě za stálého míchání. Maso se musí drolit. Přidáme rajčata, víno a vývar, ochutíme solí a pepřem a dusíme pod pokličkou 2 - 2 1/2 hodiny. Nakonec přidáme bylinky. Tajemství úspěchu je v tom, že máme všechny suroviny čerstvé a vaříme 2-3 hodiny.Podáváme horké s těstovinami a sypeme parmezánem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu