Suroviny
500 g pomletého hovězího masa
2 střední cibule
4 stonky řapíkatého celeru
1 očištěná mrkev na drobno nakrájemá
5 stroužků česneku
100 g slaniny (pancetta, nebo jiná syrová slanina)
1 konzerva italských oloupaných soudkových rajčat i s jejich tekutinou, 250ml suchého červeného vína
200 ml dobrého masového vývar
čerstvá bazalka, tymián, oregáno ? dle možností
4 lžíce extra panenského oleje
4 lžíce másla
sůl a pepř podle chuti
2 střední cibule
4 stonky řapíkatého celeru
1 očištěná mrkev na drobno nakrájemá
5 stroužků česneku
100 g slaniny (pancetta, nebo jiná syrová slanina)
1 konzerva italských oloupaných soudkových rajčat i s jejich tekutinou, 250ml suchého červeného vína
200 ml dobrého masového vývar
čerstvá bazalka, tymián, oregáno ? dle možností
4 lžíce extra panenského oleje
4 lžíce másla
sůl a pepř podle chuti