Suroviny
NA TĚSTO:
6 vajec rozdělených na žloutky a bílky,
215 g cukru krupice,
120 g polohrubé mouky,
45 g práškového kakaa,
NA MÁSLOVÝ KRÉM Z BÍLÉ ČOKOLÁDY:
3 lžíce mléka,
60 g bílé čokolády nasekané na drobno,
4 lžíce kávového likéru,
120 g moučkového cukru,
175 g změklého másla (ne margarínu),
Pokud chcete dort pokrýt krémem celý, doporučuji dvojnásobné množství krému.
NA OZDOBU:
hoblinky z bílé a tmavé čokolády
6 vajec rozdělených na žloutky a bílky,
215 g cukru krupice,
120 g polohrubé mouky,
45 g práškového kakaa,
NA MÁSLOVÝ KRÉM Z BÍLÉ ČOKOLÁDY:
3 lžíce mléka,
60 g bílé čokolády nasekané na drobno,
4 lžíce kávového likéru,
120 g moučkového cukru,
175 g změklého másla (ne margarínu),
Pokud chcete dort pokrýt krémem celý, doporučuji dvojnásobné množství krému.
NA OZDOBU:
hoblinky z bílé a tmavé čokolády