Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kuřecí v alobalu

Popis receptu: 
Čerpáno z labuznik.com
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    600g kuřecího masa 8 středních brambor 1 velkou cibuli pepř, kmín, olej 1 paprikový lusk 1 rajče kousek zelené okurky 4 čtverce alobalu (40x40) 20g másla sůl

Příprava jídla

Alobal vymastíme olejem. Také dáme rozehřát troubu na 200°C Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka (asi 5 milimetru), poklademe střed alobalu, osolíme a okmínujeme Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme je a opepříme a dáme na brambory Papriku očistíme, vyloupneme jadřinec a nakrájíme na kostičky asi 1x1 centimetr a dáme na maso Cibuli očistíme, nakrájíme na půlkolečka a dáme navrch Nakonec dáme navrch kousek másla a uzavřeme alobal. Pro jistotu můžeme ješte zabalit do druhé vrstvy alobalu Pečeme asi 60 - 70 minut pri 200°C Ke konci pečení připravíme ozdobu: Rajče nakrájíme na měsícky Okurku nakrájíme na kolečka Alobal otevřeme na talíři - vytvoříme z něj misku. Povrch směsi ozdobíme rajčetem a okurkou
REKLAMA

Přidat komentář