Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Masové zelí

Popis receptu: 
Lehké a zdravé jídlo
Autor: Kateřina Fekete
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1/2 menší hlávky bílého zelí ředkvičky 200g masa (uzené, pečené, jakékoli oblíbené) 1cibule olivový olej sůl mletý kmín sušený česnek vegeta salátové bylinky

Příprava jídla

Nejprve všechny ingredience nasekáme nadrobno, dle libosti a velikosti. Maso s cibulí orestujeme (není vždy nutné, záleží na druhu masa). Zelí, ředkvičky (lze použít i jiná tuhá zelenina) smícháme dohromady, zakápneme olejem, ochutíme kořením, přidáme orestované maso s cibulí a zamícháme.
REKLAMA

Přidat komentář