Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zapečená krkovička

Popis receptu: 
Zapékaná krkovička obložená lečem,anglickou slaninou,posypaná sýrem a zalitá šlehačkou.
Autor: Marie Procházková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    600g-800g vepřová krkovice větší lečo plátky anglické slaniny 200g tvrdý sýr 1 šlehačka sůl,pepř,vegeta oříšek másla

Příprava jídla

Pekáč vymažeme máslem,naskládáme naklepanou a okořeněnou krkovici.Na ni poklademe plátky anglické slaniny,rozložíme lečo,posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.Pečeme mírně asi 1hodinu.(K přípravě používám i jiné druhy masa včetně kuřecích nožek-v tomto případě přichytím slaninu párátkem,jinak vše hezky drží) Podáváme s rýží nebo opečenými bramborami.
REKLAMA

Přidat komentář