Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Slepice na čínský způsob

Popis receptu: 
Slepice jinak než na paprice
Autor: Adéla Barošová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 slepice, 1 cibule, 1 bobkový list, několik kuliček celého pepře a nového koření, 3 lžíce oleje Marináda: 2 lžíce oleje, 1 žloutek, 4 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcesterské omáčky, 1/2 lžíčky soli, mletá sladká a pálivá paprika, cibule nebo pórek

Příprava jídla

Slepici spolu s kořením uvaříme. Maso obereme, vložíme do marinády a povrch posypeme cibulí nebo pórkem. Marinujeme nejlépe přes noc. Proleželé maso opečeme.
REKLAMA

Přidat komentář