Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Belgické trufflé

Popis receptu: 
Nic jednoduššího jsem snad ještě nedělala.
Autor: Renata Rodrova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    2,5dc šlehačky 30% 30dkg hořké čokolády 2 pol.lžíce rumu nebo konaku něco na obalení,plátky praž.mandlí nebo pražené rozsekané oříšky atd,dle fantazie a chuti

Příprava jídla

Šlehačku uvedeme do varu,poté odstavíme a nasypeme nalámanou čokoládu,rozmícháme,aby se vytvořila hustá čokoládová směs.Přidáme lžíci rumu,zamícháme a necháme přes noc v chladničce ztuhnout.Druhý den lžičkama tvarujeme kuličky,které pak obalujeme třeba v mandlích.
REKLAMA

Přidat komentář