Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pečený bůček

Popis receptu: 
na černém pivu
Autor: Ivana Kadochová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    600g bůčku, 2dl černého piva, 1dl rumu, 3PL rybízové marmelády,, 6 stroužků česneku, cukr a citronová šťáva, sůl pepř

Příprava jídla

Bůček nakrájíme na kostky, potřeme drceným česnekem, zalijeme rumem, osolíme, oppeříme a dáme na jeden den do lednice uležet. Maso dáme do jedné vrstvy na pekáč, zalijeme pivem, dáme do trouby vyhřáté na 170° a pečeme asi hodinu. Vypečenou šťávu slijeme do kastrůlku, zahustíme marmeládou a krátce povaříme. Dochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou. Podáváme s houskovým knedlíkem.
REKLAMA

Přidat komentář