Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Domácí langoše
Domácí langoše


< 60 min
0,0 (0x)

Droždí rozmělníme s cukrem na kašičku, zalijeme trochou vlažného mléka a necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme mouku, nastrouhané brambory nahrubo, sůl, vejce, kvásek a spolu se zbylým mlékem vytvoříme těsto, které ještě necháme odpočinout a nakynout. Potom si omastíme ruce, a na pomaštěném prkénku si vytvoříme placky z těsta. Ty potom vkládáme do hodně rozehřátého oleje, smažíme po obou stranách dozlatova. Hned po vyndání potíráme česnekem, kečupem a sypeme sýrem. Langoše jsou díky bramborám hodně syté, proto nedoporučuji "mít velké oči". :-)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu