Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Lilek nakládaný ve vinném octě

Popis receptu: 
Skvělá mňamka, kterou můžete připravit na grilovací párty, a podávat jako předkrm...
Autor: Lucie Ossendorfová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    400g lilku, 3 stroužky česneku, zelená petrželka, 100ml vinného octa, 50ml olivového oleje, sůl, pepř, plátky veky či bílého chleba k podávání

Příprava jídla

Lilek nakrájíme na plátky, opečeme nasucho na pánvi, poté je vložíme do mísy, opepříme, osolíme, zalijeme octem, olejem, přidáme česnek, petrželku. Marinujeme 24 hodin, a podáváme na krajíčcích chleba.
REKLAMA

Přidat komentář