0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilovaná americká vepřová žebírka se salátem Coleslaw

Grilovaná americká vepřová žebírka se salátem Coleslaw

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Suroviny na žebra: vepřová žebra, sůl, barevný pepř, červený vinný ocet, cukr, tymián, chilli, kečup, hořčice, uzený kouř

Na salát: 1 hlávka bílého zelí, 1 větší mrkev, 1 střední křen, sůl, cukr, ocet, majonéza 500 ml
Postup - žebra: připravíme lák z vody, vinného octa, soli, pepře, cukru a chilli. Žebra v něm uvaříme do měkka. Uvařená žebra vyjmeme a necháme vychladnout. V misce si z kečupu, hořčice, uzeného kouře, soli a pepře připravíme nátěr na žebra. Touto směsí natíráme uvařená žebra. Dáme pomalu péct do trouby rozpálené na 160 ˚C na 10–15 minut nebo na gril. Salát: zelnou hlávku očistíme a nakrájíme na malé kostičky o rozměru 0,5x0,5 cm. Nastrouháme očištěnou mrkev a křen. Nakrájené zelí ochutíme solí, cukrem a octem. Lehce promačkáme a přidáme nastrouhanou mrkev, křen a majonézu a důkladně promícháme. Necháme odležet.
Autor: mireko

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč