Suroviny
1 lžíce oleje
150 g slaniny, nakrájené na malé proužky
1 kg hovězí kýty
1 lžíce másla
1 cibule, nakrájené
1 lžíce hladké mouky
1/2 lahve dobrého červeného vína
2 hrníčky hovězího vývaru
1 Bouquet garni (petrželka, 1 / 2 bobkového listu)
sůl
200 g hub, nakrájených
1 lžíce nasekané petrželky na ozdobu
150 g slaniny, nakrájené na malé proužky
1 kg hovězí kýty
1 lžíce másla
1 cibule, nakrájené
1 lžíce hladké mouky
1/2 lahve dobrého červeného vína
2 hrníčky hovězího vývaru
1 Bouquet garni (petrželka, 1 / 2 bobkového listu)
sůl
200 g hub, nakrájených
1 lžíce nasekané petrželky na ozdobu