Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon


> 60 min
0,0 (0x)

Předehřejte troubu na 180C. Rozehřejte olej v žáruvzdorné misce nebo kastolu a zpěňte na něm slaninu do křupava. Přendejte slaninu do misky stranou a smažte na stejném oleji maso dokud nezhnědne. Odstraňte přebytečný olej, přidejte máslo a nakrájenou cibuli a nechte trochu zpěnit. Zasypte maso moukou a zamíchejte. Zalijte červeným vínem a přiveďťe k varu. Přidejte hovězí vývar a bouquet garni (petrželka a bobkový list). Přiveďte k varu, snížte teplotu a nechte vařit. Posolte a opepřete. Odstraňte všechnu povrchovou pěnu a přiklopte. Pečte v předehřáté troubě po dobu nejméně 1 1 / 2 hodiny. Maso je uvařené, když se rozpadá. Když je maso křehké, vyjměte z trouby a na mírném plameni ještě vařte. Přidejte žampiony a slaninu a přiveďte k varu, dokud houby nejsou vařené. Odstraňte bouquet garni, zkontrolujte koření a posypte čerstvě sekanou petrželkou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu