Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vídeňský knedlík
Vídeňský knedlík


< 10 min
0,0 (0x)

Postup přípravy receptu: Rohlíky nakrájíme na kostičky, a to tak, že rohlík rozkrojíme na polovinu, každou půlku na 4 pásky a pak na malé kostičky. Rohlíky osmažíme na másle a oschlé v míse zalijeme mlékem. Přidáme hladkou mouku, špetku soli, nasekanou petržel, žloutek a nakonec ušlehaný bílek. Utvoříme dvě šišky, které vložíme do osolené vařící vody a rychlé vídeňské knedlíky vaříme asi 15 minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu