Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pangasius na listovém špenátu se smetanou

Popis receptu: 
rybí pokrm
Autor: Miroslav Ondra
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    480 g filetů z pangasia, bílý pepř, 50 g hladké mouky, rostlinný olej, 200 g másla, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 300 g listového špenátu, 8 cl smetany, sůl

Příprava jídla

Rybu rozdělíme na filety (120 g), osolíme, opepříme, obalíme v mouce a upečeme na oleji. Cibuli i česnek pokrájíme a orestujeme na másle. Přidáme špenát i smetanu a povaříme. Podáváme s koprovými brambory.
REKLAMA

Přidat komentář