Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Podzimní oběd
Podzimní oběd


< 60 min
0,0 (0x)

Vyprosíme si nebo koupíme kukuřičné klasy v celku - i s listy. Ty odhrneme tak, aby zůstaly na klasu a otrháme fousky pod nimi. Pak položíme na klas dva plátky bůčku proti sobě a listy přehrneme zpátky tak, aby klas byl plně obalený. Stonek odřzneme. pod i nad kuřecí stehno položíme také plátek bůčku a každé stehno zvlášť zabalíme do alobalu. Položíme na plech, kukuřici dáme vedle kuřete a pečeme v troubě vyhřáté na 200° cca 45 minut. Pokud kukuřice ztmavne, můžeme ji vyndat už po půl hodině. Dpochutit mů§žeme kouskem sušeného rajčete v oleji.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu