Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Japonské filé

Popis receptu: 
Z kalendáře Richter-Gedeon
Autor: Kateřina Brychová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    4 rybí filé citrónová šťáva sůl pepř 100 g másla 1/2 hrnku kysané smetany polévková zelenina 3 mandarinky (i z kompotu) 2 lžíce strouhaného sýra

Příprava jídla

Ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme odpočinout. Polévkovou zeleninu nadrobno pokrájíme, podusíme na másle, přidáme filé, osolíme, okořeníme, zalijeme smetanou a nahoru položíme plátky mandarinek. Zasypeme strouhaným sýrem a asi 20 minut zapečeme. Podáváme s rýží.
REKLAMA

Přidat komentář