Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřové v medu pečené na grilu

Popis receptu: 
Šťavnaté masíčko s exotickou chutí
Autor: Eva Hruskova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    400 g vepřové krkovice(kýty) 4 polévkové lžíce medu 2 pomeranče 4 polévkové lžíce 100% pomer. džusu trochu strouhaného zázvoru a bazalky sůl,pepř

Příprava jídla

Maso na plátky mírně (!) rozklepeme,osolime opepříme,z obou stran posypeme špetkou bazalky Smícháme džus s medem a vymačkanou štávou z pomerančů. Maso dáme do mísy,přisypeme zázvor a zalijeme tekutinou.Můžeme přidat i vymačkané pomeranče. Pořádně promíchat a nechat odležet do druhého dne,pak grilovat. Nejlepší ale bylo maso ještě den poté :-)
REKLAMA

Přidat komentář