Suroviny
Rozvalet těsto a vykrájet 10cm kolečka. Vymazat plech a předehřát troubu na 220stupnůC.
Smíchat všechny ostatní prísady, až na bílek a cukr. Dát 1 navršenou lžici na každé kolečko. Zdvihnout okraje těsta a zmačknout dohromady. Obrátit a trochu opatrně vyválet válečkem, až je rybíz poněkud vidět.
Ostrým nožem naříznout do středu těsta dva malé zářezy a položit na plech. Pomazat trochu našlehaným bílkem a posypat cukrem. Péct po 20min. do zlatova.
Smíchat všechny ostatní prísady, až na bílek a cukr. Dát 1 navršenou lžici na každé kolečko. Zdvihnout okraje těsta a zmačknout dohromady. Obrátit a trochu opatrně vyválet válečkem, až je rybíz poněkud vidět.
Ostrým nožem naříznout do středu těsta dva malé zářezy a položit na plech. Pomazat trochu našlehaným bílkem a posypat cukrem. Péct po 20min. do zlatova.