Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kuřecí steak s bylinkovým máslem na špentovém hnízdě

Popis receptu: 
Gurmán 08/2009
Autor: Jana Kasíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 lž.oliv.oleje, 400 g čerstvého špenátu, 4 strouž.česneku, 8 lž.smetany, sůl, pepř, 600 g kuřecích prsíček, 100 g bylinkového másla, 100 g parmazánu

Příprava jídla

1. restovat na pánvi špenát do mírnéo zavadnutí, přidat česnek, zalít smetanou, nechat ár minut, aby smetana zhoustla, osolit, opepřit 2. naklepat maso, osolit, opepřit, na pánv ogrilovat po 4 minutch 3. na talíř špenát, plátek masa, plátek másla, zasypat sýrem strouhaným
REKLAMA

Přidat komentář