Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Chudí rytíři se švestkovými povidly
Chudí rytíři se švestkovými povidly


< 30 min
0,0 (0x)

Žemle nakrájíme na plátky o síle prstu. Dva plátky k sobě vždy slepíme povidly. Mléko rozmícháme s vejci, vanilkovým cukrem a mletou skořicí. Žemle protáhneme vejci a po obou stranách dozlatova osmažíme na rozehřátém tuku. Posypeme skořicovým cukrem, omáčku podáváme odděleně. Omáčka: Povidla rozmícháme s rumem, cukrem a skořcí. Podle potřeby přidáme vodu a necháme přejít varem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu