0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kachní prsa na středozemní zelenině

Kachní prsa na středozemní zelenině

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Příloha:


½ kg brambor
2 fialové cibule
6 stroužků česneku
1 cuketa
1 barevná paprika
1 citrón
cherry rajčátka
jarní cibulka
provensálské koření
sůl
pepř



Maso:


2 kachní prsa
sladká paprika
olivový olej
sůl
pepř

Brambory překrájíme na měsíčky, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby. Po půl hodině přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme, přídáme provensálské koření a pokapeme citrónem. Vrátíme do trouby na dalších dvacet minut. Kachní prsa vykostíme, kůži nařežeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Zprudka na oleji z jedné strany opékáme. Poté maso otočíme a přidáme v pánvi do trouby. Opečenou zeleninu servírujeme na talíř a navrch dáme nakrájená opečená kachní prsa. Epizody img Jablečný koláč » Koláč, jehož přípravou nezabijete celé víkendové odpoledne, předvede Jirka Babica. Jablek je na podzim všude spousta. více» img Pikantní smažené pirohy » Když pirohy, tak na více způsobů. Jirka má tentokrát něco pro milovníky masa. více» img Tvarohové pirohy se zelím » Co jiného patří ke Slezsku než pirohy? Jirka připraví ve studiu jednoduchý recept, na kterém si pochutnají i vegetariáni. více» img Slezský bigos » Pokud jste ještě nikdy neochutnali slezskou specialitu bigos, tak vám paní Magdaléna Kozubková z Orlové u Ostravy ukáže, jak si ho uvařit doma. více» archiv článků Odkazy eTarget
Autor: ivonau

Obchod Apetit