0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kachní prsa na středozemní zelenině

Kachní prsa na středozemní zelenině

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Příloha:


½ kg brambor
2 fialové cibule
6 stroužků česneku
1 cuketa
1 barevná paprika
1 citrón
cherry rajčátka
jarní cibulka
provensálské koření
sůl
pepř



Maso:


2 kachní prsa
sladká paprika
olivový olej
sůl
pepř

Brambory překrájíme na měsíčky, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby. Po půl hodině přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme, přídáme provensálské koření a pokapeme citrónem. Vrátíme do trouby na dalších dvacet minut. Kachní prsa vykostíme, kůži nařežeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Zprudka na oleji z jedné strany opékáme. Poté maso otočíme a přidáme v pánvi do trouby. Opečenou zeleninu servírujeme na talíř a navrch dáme nakrájená opečená kachní prsa. Epizody img Jablečný koláč » Koláč, jehož přípravou nezabijete celé víkendové odpoledne, předvede Jirka Babica. Jablek je na podzim všude spousta. více» img Pikantní smažené pirohy » Když pirohy, tak na více způsobů. Jirka má tentokrát něco pro milovníky masa. více» img Tvarohové pirohy se zelím » Co jiného patří ke Slezsku než pirohy? Jirka připraví ve studiu jednoduchý recept, na kterém si pochutnají i vegetariáni. více» img Slezský bigos » Pokud jste ještě nikdy neochutnali slezskou specialitu bigos, tak vám paní Magdaléna Kozubková z Orlové u Ostravy ukáže, jak si ho uvařit doma. více» archiv článků Odkazy eTarget
Autor: ivonau

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč