Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
PIVNÍ SEKANÁ
PIVNÍ SEKANÁ


> 60 min
0,0 (0x)

Nakrájené rohlíky, uzeninu, petrželovou + celerovou nať, majoránku, nasekaný česnek a cibuli přelijte pivem. Počkejte, až se rohlík nasákne, promíchejte a dle chuti opepřete a osolte. (Osolit a opepřit můžete více, po smíchání s mletým masem se chuti naředí). Pak přidejte vajíčko. V případě, že je hmota příliš tekutá, přisypte strouhanku. Vše smíchejte s mletým a „uplácejte“ šišku. Sekanou, příčně rozpůlený česnek a podélně nakrájené cibule dejte na pekáč. Podlijte pivem a přiklopené nechte péct cca hodinu na 180 až 200°C. Během pečení občas přelijte výpekem. Pak sekanou odklopte a nechte ještě cca 15 minut dopéct, aby se udělala kůrčička. Podávejte s vařenými brambory nebo bramborovou kaší přelitou výpekem a "karamelizovanou" cibulí s česnekem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu