Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Dušené červené zelí

Popis receptu: 
Klasické červené zelí
Autor: Lucie Pačková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 hlávka červeného zelí 0,5 l kvalitního červeného vína 2 jablka kmín, sůl, cukr, ocet

Příprava jídla

Čerstvé zelí nakrouháme na jemno, jablka na tenké plátky, osolíme, okmínujeme a podlijeme červeným vínem a dusíme do měkka. Ke konci osolíme, ocukrujeme a přidáme ocet. Pro zlepšení chutí můžeme přidat trochu výpeku z husy.
REKLAMA

Přidat komentář