0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 1
Do hodiny

Suroviny

1 hlávka červeného zelí
0,5 l kvalitního červeného vína
2 jablka
kmín, sůl, cukr, ocet
Čerstvé zelí nakrouháme na jemno, jablka na tenké plátky, osolíme, okmínujeme a podlijeme červeným vínem a dusíme do měkka. Ke konci osolíme, ocukrujeme a přidáme ocet. Pro zlepšení chutí můžeme přidat trochu výpeku z husy.
Autor: luuca

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč