Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pangas pečený v zelenině

Popis receptu: 
Vhodný pro malé i velké děti...ty moje ho zbožňují. Různými poměry zeleniny je chuť pokaždé trošku jiná, ale pokaždé skvělá.
Autor: Jana Náhlovská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    3 filety pangasia - čerstvé nebo rozmražené - pokrájené na kostky nebo silnější nudličky, 1 větší červená paprika pokrájená na nudličky, 1 štíhlejší pórek nebo 1 cibule nakrájené, 2 - 4 stroužky česneku - pokrájené, 1 menší cuketa nakrájená, 3 rajčata čerstvá oloupaná a nakrájená nebo 1 konzerva sterilovných krájených rajčat, 4 - 5 lžic olivového oleje, sůl, čerstvý mletý pepř, drcený nebo mletý kmín, mletý koriandr, sušené nebo klidně čerstvé oregano.

Příprava jídla

Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 180°C. Všechny ingredience smícháme v míse, přendáme do pekáče a pečeme dokud není všechno měkké. Občas promícháme. Mě to trvá asi 45 minut. Podávám s vařenými bramborami a někdy těstovinami a je to výborné i s topinkou :-) Jiné druhy zeleniny: Už jsem do receptu použila i svazek mangoldu a v budoucnu zkusím místo cukety lilek nebo patizon nebo dýni. Jako koření jsem zkoušela s úspěchem i mletý zázvor.
REKLAMA

Přidat komentář