0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Letenský flamendr

Letenský flamendr

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

60dkg vepřové kýty, olej, sůl, pepř, 20dkg cibule, worcester, kečup, sterilované kapie, křen, feferonky.
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přidáme nasekané feferonky a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše necháme dusit ve vlastní šťávě tak dlouho, až bude cibule sklovitá.Přidáme kapie, lžičku worcesteru, lžíci kečupu a ještě prohřejeme. Zdobíme strouhaným křenem a podáváme s rýží, hranolky nebo i tmavým pečivem.
Autor: berusinka

Obchod Apetit