Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Letenský flamendr

Popis receptu: 
Je to pikantní jídlo s křenem a feferonkami
Autor: Martina Havlová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    60dkg vepřové kýty, olej, sůl, pepř, 20dkg cibule, worcester, kečup, sterilované kapie, křen, feferonky.

Příprava jídla

Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přidáme nasekané feferonky a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše necháme dusit ve vlastní šťávě tak dlouho, až bude cibule sklovitá.Přidáme kapie, lžičku worcesteru, lžíci kečupu a ještě prohřejeme. Zdobíme strouhaným křenem a podáváme s rýží, hranolky nebo i tmavým pečivem.
REKLAMA

Přidat komentář