0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Morcaci gulas s brokolicou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Morcaci gulas s brokolicou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

2 rajciny
400 g brokolice
1 cibula
600 g morcacieho masa (prsia)
2 PL masla
200 ml bieleho vina
150 ml smotany
1 PL hydinoveho vyvaru
1 PL arasidoveho masla
2 PL prazenych arasidov
sol, korenie
1. Rajciny narezeme do krizika, sparime, osupeme a duzinu nakrajame na kocky. Brokolicu umyjeme, rozoberieme na ruzicky a varime v osolenej vode 3-5 minut. Potom ju scedime, zchladime studenou vodou a nechame odkvapkat. 2. Cibulu osupeme a pokrajame na kococky. Maso umyjeme, osusime, pokrajame na sliziky a opecieme na masle. Osolime a okorenime. Vyberieme z panvice a uchovame v teple. 3. Cibulu spenime na vypecenom tuku a zalejeme vinom (ak jedia deti pouzijeme vyvar). Pridame smotanu (ak chceme znizit kalorie pouzijeme mlieko), vyvar (da sa pouzit aj vegeta) a arasidove maslo, popripade este zahustime svetlou hotovou zaprazkou. 4. Maso, brokolicu a rajciny vlozime do omacky a podavame posypane prazenymi arasidmi. Ako prilohu mozeme podavat siroke slize alebo olivovy chlieb ciabatta.
Autor: jaruska1

Obchod Apetit