Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Morcaci gulas s brokolicou
Morcaci gulas s brokolicou


< 30 min
0,0 (0x)

1. Rajciny narezeme do krizika, sparime, osupeme a duzinu nakrajame na kocky. Brokolicu umyjeme, rozoberieme na ruzicky a varime v osolenej vode 3-5 minut. Potom ju scedime, zchladime studenou vodou a nechame odkvapkat. 2. Cibulu osupeme a pokrajame na kococky. Maso umyjeme, osusime, pokrajame na sliziky a opecieme na masle. Osolime a okorenime. Vyberieme z panvice a uchovame v teple. 3. Cibulu spenime na vypecenom tuku a zalejeme vinom (ak jedia deti pouzijeme vyvar). Pridame smotanu (ak chceme znizit kalorie pouzijeme mlieko), vyvar (da sa pouzit aj vegeta) a arasidove maslo, popripade este zahustime svetlou hotovou zaprazkou. 4. Maso, brokolicu a rajciny vlozime do omacky a podavame posypane prazenymi arasidmi. Ako prilohu mozeme podavat siroke slize alebo olivovy chlieb ciabatta.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu