Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Morcaci gulas s brokolicou

Popis receptu: 
Rychle, zdrave a trochu ine Katka 6/2000
Autor: Jarmila Kolesárova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 rajciny 400 g brokolice 1 cibula 600 g morcacieho masa (prsia) 2 PL masla 200 ml bieleho vina 150 ml smotany 1 PL hydinoveho vyvaru 1 PL arasidoveho masla 2 PL prazenych arasidov sol, korenie

Příprava jídla

1. Rajciny narezeme do krizika, sparime, osupeme a duzinu nakrajame na kocky. Brokolicu umyjeme, rozoberieme na ruzicky a varime v osolenej vode 3-5 minut. Potom ju scedime, zchladime studenou vodou a nechame odkvapkat. 2. Cibulu osupeme a pokrajame na kococky. Maso umyjeme, osusime, pokrajame na sliziky a opecieme na masle. Osolime a okorenime. Vyberieme z panvice a uchovame v teple. 3. Cibulu spenime na vypecenom tuku a zalejeme vinom (ak jedia deti pouzijeme vyvar). Pridame smotanu (ak chceme znizit kalorie pouzijeme mlieko), vyvar (da sa pouzit aj vegeta) a arasidove maslo, popripade este zahustime svetlou hotovou zaprazkou. 4. Maso, brokolicu a rajciny vlozime do omacky a podavame posypane prazenymi arasidmi. Ako prilohu mozeme podavat siroke slize alebo olivovy chlieb ciabatta.

Přidat komentář