Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

bažant na víně

Popis receptu: 
recept od kluků v akci
Autor: Jiří Boháček
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 očištěný bažant 400 g špeku na špikování a do základu hrst divoké koření (celý pepř, nové koření, jalovec, bobkový list) 5 středních cibulí 0,7 l červeného vína cca 0,4 l vody olej sůl

Příprava jídla

1. Bažanta rozporcujeme na čtyři porce, prošpikujeme špekem, osolíme. 2. Kousky bažanta prudce opečeme na oleji, vyjmeme, přidáme na kostičky krájený zbytek špeku a nahrubo krájenou cibuli, restujeme dozlatova, v půlce restování přidáme koření. 3. Do cibulového základu vložíme bažanta, zalijeme vínem a vodou, dusíme doměkka, cca 1 hodinu.
REKLAMA

Přidat komentář