0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

bažant na víně

bažant na víně

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

1 očištěný bažant
400 g špeku na špikování a do základu
hrst divoké koření (celý pepř, nové koření, jalovec, bobkový list)
5 středních cibulí
0,7 l červeného vína
cca 0,4 l vody
olej
sůl
1. Bažanta rozporcujeme na čtyři porce, prošpikujeme špekem, osolíme. 2. Kousky bažanta prudce opečeme na oleji, vyjmeme, přidáme na kostičky krájený zbytek špeku a nahrubo krájenou cibuli, restujeme dozlatova, v půlce restování přidáme koření. 3. Do cibulového základu vložíme bažanta, zalijeme vínem a vodou, dusíme doměkka, cca 1 hodinu.
Autor: bohacek

Obchod Apetit