Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Křenový závitek pro náročné
Křenový závitek pro náročné


< 60 min
0,0 (0x)

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme křenem. Na to položíme plátek šunky, na másle osmažené houby a nakonec přidáme jemně nakrájený pórek. Maso zavineme, sepneme jehlou nebo svážeme nití, obalíme v mouce a opečeme na oleji, aby se maso zatáhlo. Podlijeme a dusíme doměkka. Můžeme přidat kostku masoxu. Když je maso měkké, vyndáme ho na talíř a vymotáme z nití. Do omáčky přidáme zbylý křen a pórek, dochutíme, případně zahustíme moukou. Vrátíme do ní závitky a prohřejeme. Podáváme s rýží. Omáčku můžeme dochutit i zakysanou smetanou a jako přílohu si dát houskový knedlík.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu