Tuňákové těstoviny s creme fraiche

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Tuňákové těstoviny s creme fraiche

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Špagety uvařené dle návodu, 2 kvalitní konzervy steakového tuňáka zcezené, 2-3 cibule nebo šalotky nakrájené nadrobno, 1 lžíce cukru, olivový olej, šťáva z 1/2 citronu, čerstvě mletý pepř, 2 kelímky creme fraiche
Na olivovém oleji poduste asi 5 minut nakrájenou šalotku nebo cibulku a přidejte cukr. Chvíli ještě restujte a přidejte tuňáka. Zalijte citronovou šťávou, promíchejte a přimíchejte creme fraiche. Chvíli povařte, opepřete, dle chuti dosolte a podávejte s těstovinami.
Autor: navarka

Obchod Apetit