Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Tuňákové těstoviny s creme fraiche

Popis receptu: 
Recept mám od manžela, který by se tím nejraději cpal každý týden. Místo creme fraiche někdy používáme zakysanou smetanu, ale creme fraiche je creme fraiche.
Autor: Jana Náhlovská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Špagety uvařené dle návodu, 2 kvalitní konzervy steakového tuňáka zcezené, 2-3 cibule nebo šalotky nakrájené nadrobno, 1 lžíce cukru, olivový olej, šťáva z 1/2 citronu, čerstvě mletý pepř, 2 kelímky creme fraiche

Příprava jídla

Na olivovém oleji poduste asi 5 minut nakrájenou šalotku nebo cibulku a přidejte cukr. Chvíli ještě restujte a přidejte tuňáka. Zalijte citronovou šťávou, promíchejte a přimíchejte creme fraiche. Chvíli povařte, opepřete, dle chuti dosolte a podávejte s těstovinami.
REKLAMA

Přidat komentář