Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Telecí roláda
Telecí roláda


> 60 min
0,0 (0x)

Telecí masi so připravíme na plát, který rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky slaniny a okapanými švestičkami. Zavineme do rolády a svážeme. Osolíme a opepříme i na povrchu. V pekáči rozehřejeme olej a roládu za všech stran opečeme. Přidáme zbytek slaniny, podlijeme vývarem nebo vodou a dáme do vyhřáté trouby a pečeme do měkka za občasného podlévání. Po vyjmutí odstraníme provázek a krájíme na plátky. Podávám to nejraděiji se šťouchanými bramborami nebo s pyré z bramor a pastiňáku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu