0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelňačka dle časopisu Albert

Zelňačka dle časopisu Albert

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

5 brambor
500 g uzeného kolena
500 g kysaného zelí
400 g zakysané smetany
trošku hladké mouky
sůl, pepř, 4 stroužky česneku, lžíce másla
hrst sušených hub
viz Albert - cca 1 hodinu vaříme uzené koleno, potom ho vyděláme, do vývaru dáme nakrájené a okapané zelí a 20 minut vaříme. Mezitím si uvaříme brambory a nakrájíme maso (bez kůže), po 20-ti min přidáme k zelí společně s houbami, pak ještě chvilku vaříme, přidáme zakysanou smetanu smíchanou s houbami a nakonec česnek rozetřený v másle.
Autor: danavan

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč