Zelňačka dle časopisu Albert

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zelňačka dle časopisu Albert

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

5 brambor
500 g uzeného kolena
500 g kysaného zelí
400 g zakysané smetany
trošku hladké mouky
sůl, pepř, 4 stroužky česneku, lžíce másla
hrst sušených hub
viz Albert - cca 1 hodinu vaříme uzené koleno, potom ho vyděláme, do vývaru dáme nakrájené a okapané zelí a 20 minut vaříme. Mezitím si uvaříme brambory a nakrájíme maso (bez kůže), po 20-ti min přidáme k zelí společně s houbami, pak ještě chvilku vaříme, přidáme zakysanou smetanu smíchanou s houbami a nakonec česnek rozetřený v másle.
Autor: danavan

Obchod Apetit