Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zelňačka dle časopisu Albert

Popis receptu: 
Časopis Albert
Autor: Dana Vaňková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    5 brambor 500 g uzeného kolena 500 g kysaného zelí 400 g zakysané smetany trošku hladké mouky sůl, pepř, 4 stroužky česneku, lžíce másla hrst sušených hub

Příprava jídla

viz Albert - cca 1 hodinu vaříme uzené koleno, potom ho vyděláme, do vývaru dáme nakrájené a okapané zelí a 20 minut vaříme. Mezitím si uvaříme brambory a nakrájíme maso (bez kůže), po 20-ti min přidáme k zelí společně s houbami, pak ještě chvilku vaříme, přidáme zakysanou smetanu smíchanou s houbami a nakonec česnek rozetřený v másle.
REKLAMA

Přidat komentář