0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské škvarky - rillettes

Francouzské škvarky - rillettes

Hodnocení receptu
5 / 5. Počet hodnocení: 3
Více než hodinu

Suroviny

300g vepřového sádla /vyškavařeného
500ml suchého bílého vína
2 cibule pokrájené nahrubo
1 snítka rozmarýnu
1-2 bobkové listy
1ks vepřové plece, pokrájené na kostky
200g uzeného vepř. bůčku bez kosti, na kostky
mořská sůl, čerstvě mletý pepř
V kastrole zvolna zahřívejte sádlo, víno, cibuli, rozmarýn a bobkovýl list, dokud se sádlo nerozpustí. Přidejte pokrájenou plec a bůček a na velmi mírném plameni zahřívejte 3-4 hodiny tak, aby se maso začalo rozpadat. Často promíchávejte. Děrovanou lžicí přendejte maso do mísy a vyjměte bylinky - ty, které se nerozpadly. Osolte a opepřete, promíchejte, příp. trochu podrťte vařečkou. Rozdělte i se sádlem do sklenic - ještě lépe kameniny - nechte vychladnout. Podávejte namazané na pečivu.
Autor: ivana g

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč