Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
5,0 (4x)
9. 7. 2014
Francouzské škvarky - rillettes
Francouzské škvarky - rillettes


> 60 min
5,0 (4x)

V kastrole zvolna zahřívejte sádlo, víno, cibuli, rozmarýn a bobkovýl list, dokud se sádlo nerozpustí. Přidejte pokrájenou plec a bůček a na velmi mírném plameni zahřívejte 3-4 hodiny tak, aby se maso začalo rozpadat. Často promíchávejte. Děrovanou lžicí přendejte maso do mísy a vyjměte bylinky - ty, které se nerozpadly. Osolte a opepřete, promíchejte, příp. trochu podrťte vařečkou. Rozdělte i se sádlem do sklenic - ještě lépe kameniny - nechte vychladnout. Podávejte namazané na pečivu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu