Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
3,0 (4x)
9. 7. 2014
Jarní polévka s rukolou
Jarní polévka s rukolou


< 10 min
3,0 (4x)

Na troše másla si osmažíme šunku a česnek. Poté přidáme natrhanou rukolu a mrkev nakrájenou na nudličky. Vše ještě jemně zasmažíme a zalijeme vývarem. Vaříme nejdéle 10 minut a ke konci vložíme kousek másla smíchaný se lžící mouky. Lehce necháme provařit a můžeme podávat s jednou či dvěma lžícemi zakysané smetany. Je možno jakkoliv barevně obměnit, např.: trocha sterilované kukuřice, vejce vařené natvrdo, loupané rajče apod. Jako vsadku doporučuji pečené brambory nebo červenou řepu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu