
Uživatelský
recept
recept
rybí filety v lilku
Popis receptu:
rychlé
Autor: Ivana Kadochová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Ingredience
-
2 velké lilky
4 rybí filety
sůl, pepř
2-3 rajčata
bazalka
Příprava jídla
Lilky nakrájíme na cca 2mm silné plátky, posolíme a necháme vypotit. Potom je opečeme na suché pánvi a dáme na plech ve dvou řadách, abycho vytvořili široký pás. Na střed dáme 2 filety, osolené a opepřené. Posypeme na kostičky nakrájenými rajčaty a lístky bazalky. Na ně dáme druhé dva filety, osolené a opepřené. Zavineme do lilků a potřeme olivovým olejem. Pečeme 20min. při 180°C. Krájíme na plátky.
Přidat komentář