0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gnocchi s zelím a kuřecím masem

Gnocchi s zelím a kuřecím masem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

1 balení gnocchi
1 balení kuřecích prsíček
1 balení kysaného zelí
1 kelímek tučné zakysané smetany
1 nožička kvalitná tvrdé klobásky
sůl, pepř, červená paprika
Na pánvi necháme vyškvařit klobásku. Maso si nakrájíme na nudličky, orestujeme v hluboké pánvi,kde už máme vyškvařenou klobásu. Ochutíme kořením. Přidáme lehce pokrájené kysané zelí a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si dle návodu uvaříme gnocchi. Do směsi masa a zelí přidáme zakysanou smetanu, ještě lehce povaříme a můžeme podávat. Já osobně gnocchi nakonec přidávám ke směsi.
Autor: nikimiki

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč