Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Gnocchi s zelím a kuřecím masem
Gnocchi s zelím a kuřecím masem


< 60 min
0,0 (0x)

Na pánvi necháme vyškvařit klobásku. Maso si nakrájíme na nudličky, orestujeme v hluboké pánvi,kde už máme vyškvařenou klobásu. Ochutíme kořením. Přidáme lehce pokrájené kysané zelí a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si dle návodu uvaříme gnocchi. Do směsi masa a zelí přidáme zakysanou smetanu, ještě lehce povaříme a můžeme podávat. Já osobně gnocchi nakonec přidávám ke směsi.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu