
Uživatelský
recept
recept
Gnocchi s zelím a kuřecím masem
Popis receptu:
Nikdy nic nevážím, tak bude všechno od oka :)
Autor: Nikola Mikésková
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Ingredience
-
1 balení gnocchi
1 balení kuřecích prsíček
1 balení kysaného zelí
1 kelímek tučné zakysané smetany
1 nožička kvalitná tvrdé klobásky
sůl, pepř, červená paprika
Příprava jídla
Na pánvi necháme vyškvařit klobásku. Maso si nakrájíme na nudličky, orestujeme v hluboké pánvi,kde už máme vyškvařenou klobásu. Ochutíme kořením. Přidáme lehce pokrájené kysané zelí a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si dle návodu uvaříme gnocchi. Do směsi masa a zelí přidáme zakysanou smetanu, ještě lehce povaříme a můžeme podávat.
Já osobně gnocchi nakonec přidávám ke směsi.
Přidat komentář