Gnocchi s zelím a kuřecím masem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Gnocchi s zelím a kuřecím masem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

1 balení gnocchi
1 balení kuřecích prsíček
1 balení kysaného zelí
1 kelímek tučné zakysané smetany
1 nožička kvalitná tvrdé klobásky
sůl, pepř, červená paprika
Na pánvi necháme vyškvařit klobásku. Maso si nakrájíme na nudličky, orestujeme v hluboké pánvi,kde už máme vyškvařenou klobásu. Ochutíme kořením. Přidáme lehce pokrájené kysané zelí a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si dle návodu uvaříme gnocchi. Do směsi masa a zelí přidáme zakysanou smetanu, ještě lehce povaříme a můžeme podávat. Já osobně gnocchi nakonec přidávám ke směsi.
Autor: nikimiki

Obchod Apetit