Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Gnocchi s zelím a kuřecím masem

Popis receptu: 
Nikdy nic nevážím, tak bude všechno od oka :)
Autor: Nikola Mikésková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 balení gnocchi 1 balení kuřecích prsíček 1 balení kysaného zelí 1 kelímek tučné zakysané smetany 1 nožička kvalitná tvrdé klobásky sůl, pepř, červená paprika

Příprava jídla

Na pánvi necháme vyškvařit klobásku. Maso si nakrájíme na nudličky, orestujeme v hluboké pánvi,kde už máme vyškvařenou klobásu. Ochutíme kořením. Přidáme lehce pokrájené kysané zelí a podlijeme malým množstvím vody. Vaříme, dokud zelí nezměkne. Mezitím si dle návodu uvaříme gnocchi. Do směsi masa a zelí přidáme zakysanou smetanu, ještě lehce povaříme a můžeme podávat. Já osobně gnocchi nakonec přidávám ke směsi.
REKLAMA

Přidat komentář