Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Horalská směs

Popis receptu: 
Recept pochází cca z roku 1965 z pivnice U džbánu na Kuřím rynku v Ostravě.Od té doby jej občas dělám pokud jsou po ruce čerstvě nasbírané houby.
Autor: Marie Urbancova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Čerstvě nasbírané houby,domácí špek,zelená pálivá paprika,cibule,pepř,kmín,sůl,vajíčka vepřový plátek na přírodní řízek

Příprava jídla

Opečeme na kousky nakrájený špek,škvarečky dáme bokem. Z ostatních surovin uděláme klasickou smaženici, tak aby paprika zůstala na skus. Na druhé pánvi si připravíme přírodní vepřový plátek okořeněný pouze pepřem a solí. Servírujeme na talíř smaženíci, nahoru plátek masa posypaný škvarečky. Podáváme s chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář