Tomatový tartar s avokádem a

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Tomatový tartar s avokádem a

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

6 zralých rajčat
2 ks mozzarelly
1 zralé měkké avokádo
panenský olivový olej
sůl
čerstvý mletý pepř
1 stroužek česneku (dle chuti)
na ozdobu:

čerstvá bazalka
rukola
zelená cibulka
Rajčata, mozzarellu a oloupané avokádo nakrájíme na malé kostičky. Nejdříve v jedné misce smícháme rajčata s mozzarellou, olivovým olejem, dochutíme pepřem. Solíme až těsně před podáváním, aby rajčata nepouštěla vodu. V druhé misce smícháme nakrájené avokádo s olivovým olejem, osolíme a podle chuti přidáme česnek. Dáme vychladit do lednice. Poté do formičky na talíři vložíme vrstvu směsi rajčat a mozzarelly a na ně navršíme vrstvu avokáda s česnekem, formičku odstraníme a dozdobíme rukolou, bazalkou, případně cibulkou a zakápneme olivovým olejem.
Autor: lenka40

Obchod Apetit