Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Popis receptu: 
Odzkoušené, dobré
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    4 plátky vepřové kýty 100ml světlého piva 1 lžíce medu 2 lžíce sojové omáčky 1 lžička chilli omáčky 2-3 větvičky čerstvého tymiánu sůl olivový olej

Příprava jídla

Pivo, sojovku, med a chilli omáčku ušlehat dohladka Do marinády vložit naklepané a nasolené plátky masa a tymián Uložit do ledničky a nechat přes noc odležet Plátky osušíme a zprudka opečeme na olivovým oleji Opékáme cca 10 min. potom přilijeme marinádu, ztlumíme teplotu a pod pokličkou dusíme asi 10 min.
REKLAMA

Přidat komentář