Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vepřové plátky v tymiánové marinádě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

4 plátky vepřové kýty
100ml světlého piva
1 lžíce medu
2 lžíce sojové omáčky
1 lžička chilli omáčky
2-3 větvičky čerstvého tymiánu
sůl
olivový olej

Pivo, sojovku, med a chilli omáčku ušlehat dohladka Do marinády vložit naklepané a nasolené plátky masa a tymián Uložit do ledničky a nechat přes noc odležet Plátky osušíme a zprudka opečeme na olivovým oleji Opékáme cca 10 min. potom přilijeme marinádu, ztlumíme teplotu a pod pokličkou dusíme asi 10 min.
Autor: zarovka

Obchod Apetit