Slávky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Slávky

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do hodiny

Suroviny

2 kg slávek

100 g mrkev

100 g celer bulva

80 g řapíkatý celer

3 stroužky česneku

1 pórek ( jen světlá část )

2 dcl bílého vína

2 dcl smetany

listová petržel

sůl, pepř

olivový olej



Očistěné slávky opečeme na olivovém oleji společně se zeleninou nakrájenou na nudličky. Zastříkneme bílým vínem a necháme lehce odvařit. Přilijeme smetanu a podusíme cca 4 minuty pod poklicí. Přidáme nasekanou petržel a lehce dochutíme solí a pepřem. Podáváme s plátky francouzské bagety, opečené na česnekovým másle.
Autor: zarovka

Obchod Apetit