Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Slávky

Popis receptu: 
barrandov
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    2 kg slávek 100 g mrkev 100 g celer bulva 80 g řapíkatý celer 3 stroužky česneku 1 pórek ( jen světlá část ) 2 dcl bílého vína 2 dcl smetany listová petržel sůl, pepř olivový olej

Příprava jídla

Očistěné slávky opečeme na olivovém oleji společně se zeleninou nakrájenou na nudličky. Zastříkneme bílým vínem a necháme lehce odvařit. Přilijeme smetanu a podusíme cca 4 minuty pod poklicí. Přidáme nasekanou petržel a lehce dochutíme solí a pepřem. Podáváme s plátky francouzské bagety, opečené na česnekovým másle.
REKLAMA

Přidat komentář