0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slávky

Slávky

Hodnocení receptu
5 / 5. Počet hodnocení: 3
Do hodiny

Suroviny

2 kg slávek

100 g mrkev

100 g celer bulva

80 g řapíkatý celer

3 stroužky česneku

1 pórek ( jen světlá část )

2 dcl bílého vína

2 dcl smetany

listová petržel

sůl, pepř

olivový olej



Očistěné slávky opečeme na olivovém oleji společně se zeleninou nakrájenou na nudličky. Zastříkneme bílým vínem a necháme lehce odvařit. Přilijeme smetanu a podusíme cca 4 minuty pod poklicí. Přidáme nasekanou petržel a lehce dochutíme solí a pepřem. Podáváme s plátky francouzské bagety, opečené na česnekovým másle.
Autor: zarovka

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč