Hovězí na zeleném kari

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Hovězí na zeleném kari

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Lilek nakrájený na hrubé kostky a pokapaný citronem

Červené papričky – kozí rohy

Velké fazolové lusky

Žampióny

1 lžíce Zelená kari pasta

0,2 l kokosového mléka

0,3 l kuřecího vývaru

500 g Hovězí maso na nudličky

Olej

4 lžíce rybí omáčky

1 lžíce cukru

Instantní kuřecí vývar (není nutno)

Bazalka

Na troše oleje orestovat kari pastu – až začne vonět. Po lžících postupně přilévat kokosové mléko a zarestovat. Přidat nudličky masa a orestovat s pastou. Zalít vývarem a zbytkem kokosového mléka. Přidat všechnu zeleninu a vařit cca 5 minut. Dochutit cca 4 lžícemi rybí omáčky, 1 lžící cukru a případně instatním kuřecím vývarem. Nakonec přidat lístky bazalky. Podáváme s jasmínovou rýží.
Autor: zarovka

Obchod Apetit