Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hovězí na zeleném kari

Popis receptu: 
barrandov
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Lilek nakrájený na hrubé kostky a pokapaný citronem Červené papričky – kozí rohy Velké fazolové lusky Žampióny 1 lžíce Zelená kari pasta 0,2 l kokosového mléka 0,3 l kuřecího vývaru 500 g Hovězí maso na nudličky Olej 4 lžíce rybí omáčky 1 lžíce cukru Instantní kuřecí vývar (není nutno) Bazalka

Příprava jídla

Na troše oleje orestovat kari pastu – až začne vonět. Po lžících postupně přilévat kokosové mléko a zarestovat. Přidat nudličky masa a orestovat s pastou. Zalít vývarem a zbytkem kokosového mléka. Přidat všechnu zeleninu a vařit cca 5 minut. Dochutit cca 4 lžícemi rybí omáčky, 1 lžící cukru a případně instatním kuřecím vývarem. Nakonec přidat lístky bazalky. Podáváme s jasmínovou rýží.
REKLAMA

Přidat komentář